slider

Burg Installatietechniek

Vennestraat 11

2161 LE  Lisse

Tel.: 0252 – 21 24 28

Fax: 0252 – 23 28 66

siemens

priva

Burg Installatietechniek bus


Storings- en onderhoudsdienst

Service, Onderhoud & Beheer

 

Preventief onderhoud aan installaties is nodig om deze optimaal te laten functioneren zodat het aantal storingen tot een minimum wordt beperkt en de installaties zo zuinig mogelijk met energie omgaan.

 

Wij hebben de beschikking over een computergestuurd onderhoud systeem waarin we de bij u geplaatste toestellen kunnen registreren, de onderhoudsinterval kunnen ingeven en de storings- en onderhoudshistorie  kunnen bijhouden.

 

Indien u bij ons een onderhoudscontract afsluit, zorgen wij ervoor dat alle gegevens up-to-date worden gehouden en dat u automatisch ingepland wordt voor de volgende onderhoudsbeurt.

 

Onze monteurs beschikken over een volledig ingerichte service-bus voorzien van alle benodigde meetapparatuur, gereedschappen en een uitgebreide voorraad service-onderdelen van onze voorkeursleveranciers.  Tevens hebben wij de beschikking over een uitgebreid onderdelen magazijn op onze locatie, aan de Vennestraat 11 te Lisse.

 

Door de uitgebreide voorraad service-onderdelen kunnen de monteurs in de meeste gevallen een storing direct verhelpen, zodat dubbele of extra loonkosten tot een minimum worden beperkt.

 

Onze storingsdienst is 24 uur per dag te bereiken op het nummer: 0252-212428.