slider

Onderhoud ventilatie Lisse

Burg Installatietechniek is uw partner voor onderhoud aan uw ventilatie in de regio Lisse. Bel voor een acute storing direct met onze storingsdienst en u wordt meteen geholpen!

Snel en vakkundig onderhoud aan uw ventilatie in Lisse

Voor onderhoud aan uw ventilatie systeem schakelt u in de omgeving van Lisse direct Burg Installatietechniek in. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar om de storingen aan uw ventilatie op te lossen. Ons team aan goed opgeleide monteurs heeft de beschikking over een volledige service-bus, die is voorzien van alle benodigde meetapparatuur, een breed scala aan gereedschappen en vele serviceonderdelen van diverse toonaangevende leveranciers. Indien er onderdelen kapot zijn, dan worden deze meteen vervangen. Met onze hulp zijn storingen in de meeste gevallen meteen te verhelpen!

Contact

Indien een ventilatie systeem direct onderhoud nodig heeft, belt u naar onze storingslijn op 0252 - 21 24 28. Wij komen direct in actie! Wilt u eerst meer informatie over onze zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij nemen dan contact met u op.

Wij voeren niet alleen onderhoud uit aan ventilatie systemen bij klanten in Lisse, maar ook in Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout, De Zilk, Hillegom, Noordwijk, Warmond, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk en Leiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!Direct Contact

Velden met * zijn verplicht